Webinar: AMAZING LEADER
– Ta kontroll och må bra i ditt ledarskap

Äntligen dags för höstens första webinar! 

• Är du frustrerad över att du känner dig stressad, otillräcklig och inte når dit du och ditt team önskar?  

• Drömmer du om att få bättre resultat, starkare relationer och ökad hållbarhet hos dig och dina medarbetare och på så sätt även sänka sjukfrånvaron?  

• Önskar du kunna påverka din situation, utveckla ditt ledarskap och på så sätt få med dig dina medarbetare i er tillväxt?  

Häng då med på detta kostnadsfria webinar där du får med dig de viktigaste grundprinciperna i ledarskapet som tar dig mot de resultat du önskar!   

   Tisdag 24 augusti klockan 11:30 – 13:00

 

Vi kommer prata om:
Självledarskap – Hur vill du leda dig själv? Hur påverkar självkänslan ditt ledarskap? Hör min berättelse om när jag krossade en av mina valda sanningar och stärkte mitt självledarskap.

Självinsikt – Förståelse för egna reaktioner i vardagen och under press och stress för att kunna lägga fokus på att leda dig och ditt team i den riktning du önskar  

Motivation – Vad har stimulerande arbetsuppgifter för likheter med choklad? Och varför vill vi multitaska? När vi förstår hur vår hjärna kan vi enklare motivera oss själva och våra medarbetare.  

Beteendeförändring –  skapa ett hållbart och effektivt (själv)ledarskap och på så sätt hantera stress samt känslan av otillräcklighet och frustration  

Ökad insikt – i varför vi människor gör som vi gör och på så sätt undvika onödiga konflikter, att vi människor kan välja vilket sinnestillstånd vi vill vara i   

Och mycket mer…

ANMÄL DIG HÄR! 
OCH du, det är självklart kostnadsfritt och jag kör live så att du kan ställa frågor direkt till mig!

Varmt välkommen
Eva