Webinar online – Gratis

AMAZING LEADER

– Led dig själv och dina medarbetare till mer engagemang och ökad lönsamhet

• Är du frustrerad över att du känner dig stressad, otillräcklig och inte når dit du och ditt team önskar?

• Drömmer du om att få bättre resultat, starkare relationer och ökad hållbarhet hos dig och dina medarbetare och på så sätt även sänka sjukfrånvaron?

• Önskar du kunna påverka din situation, utveckla ditt ledarskap och på så sätt få med dina medarbetare i er tillväxt? 

Häng då med på detta gratis webinar där du får med dig de viktigaste grundprinciperna i ledarskapet som ger dig de resultat du önskar!

 

Måndag 31 augusti kl. 11:45-13:00

I detta webinar kommer du få lära dig

1. Hur du får det vassa ledarskap du behöver för att kontrollera och hantera tankar och styra dessa i rätt riktning för att generera ökad lönsamhet.

2. Hur du genom beteendeförändring kan skapa ett hållbart och effektivt (själv)ledarskap och på så sätt hantera stress samt känslan av otillräcklighet och frustration.

3. Hur du kan sortera, hitta struktur och sätta tydliga processer för att arbeta mer effektivt och möta dina medarbetare bättre och på så sätt gemensamt nå ökad lönsamhet. 

4. Självinsikt, att förstå dina egna reaktioner i vardagen och under press och stress så att du kan lägga fokus på att leda dig och ditt team i den riktning du önskar.

5. Ökad insikt i varför människor gör som de gör och på så sätt undvika onödiga konflikter. 

6. Och mycket mer…

Detta webinar kommer vara 100% live så att du kan ställa dina frågor direkt till mig!

Hej, jag heter
Eva Svärd

Som föreläsare och utbildare, nationellt och internationellt är min stora drivkraft att få vara med när människor gör förändringar för att ta sig dit de önskar. Att få förmånen att hjälpa och coacha människor att finna sin egen drivkraft, sitt eget bästa ledarskap, där jag bidrar med modeller och verktyg, det är en ära!

En av mina egna största förändringar var när jag under en svår utmattning 2014 bestämde mig för att ta mig ur ett destruktivt beteende, där jag jagade måluppfyllelse utan ett sunt självledarskap. Idag leder jag mig själv så som jag önskar, både i arbets- som i privatliv.

I detta webinar får du med dig verktyg och kunskap som jag själv använder mig av och som jag lär mina kunder. Verktyg som lett till bland annat till ett effektivare ledarskap och utveckling av att leda andra till ökat engagemang och samtidigt minskad stress. Vilket genererat till både beteende- och livsstilsförändring som i sin tur skapat ökat välmående hos individer både i arbets- som privatliv.

Om du är intresserad av hur du kan ta ansvar för ditt ledarskap, ska du definitivt anmäla dig till detta kostnadsfria webinar!