EVA SVÄRD

Föreläsare inom ledarskap

Hållbara entreprenörer, chefer och medarbetare ger hållbart företag

EVA SVÄRD

Föreläsare inom ledarskap

Topp 100 förelasare Eva Svärd

Populära föreläsningar om ledarskap av Eva Svärd

Ledarskapsföreläsning

Föreläsningarna syftar till att skapa förståelse för hur vi kan få medarbetare som mår bättre, klarar av förändringar och hanterar stress.

Unikt & skräddarsytt

Varje föreläsning och utbildning är unik och skräddarsys för att passa just dig och din organisation och ert syfte och mål.

Online eller offline

Alla föreläsningar, workshops och kurser kan självklart genomföras online. Vi möts oavsett var ni befinner er, hur få eller hur många ni är detta är både enkelt och roligt att genomföra!

Ledarskapsföreläsningar online eller offline

Ny text om ledarskapsföreläsning i liknande textmängd som nedan:

Vem leder ditt liv? Om du letar efter en föreläsare i Uppsala berättar Eva genuint om sina egna erfarenheter och ger verktyg du kan använda för att bygga dig ett personligt ledarskap, bli din egen ledare både på jobbet och privat! I föreläsningen får du metoder och verktyg till stresshantering via självledarskap. Att leda sig själv till beteendeförändring ger kontroll, ökad produktivitet samt minskad stress. Innan du reser dig upp och lämnar din plats kommer du garanterat ha fått med dig nya insikter för att förändra ditt beteende direkt.

Ny text om online och offline föreläsningar

Öka arbetsglädjen genom minskad stress, i föreläsningen får du som ledare och/eller medarbetare i Stockholm exempel, metoder och verktyg för att både prestera och må bra.

Syftet är att titta på hur vi skapar den friska arbetsplatsen där vi ökar förståelsen för stressrelaterade sjukdomar, att kunna vara hållbara och ändå prestera, hur vi kan jobba vidare med detta på individnivå och ur ett ledarskapsperspektiv.

Om föreläsaren Eva Svärd

Uppdatera texten om Eva nedan: Författare, föreläsare och ledarskapssutvecklare

Eva har en bakgrund bland annat som rådgivare på Specialpedagogiska skolmyndigheten, handledare och coach. Hon har utbildningar inom pedagogik, – och som hon själv säger: Jag nöjde mig inte med en pedagogisk utbildning, utan har överdrivet tre stycken. – handledarutbildning samt stresshantering med KBT-inriktning.

Eva som är en populär föreläsare och mött tiotusentals åhörare och är ofta bokad inom ämnen som berör ledarskap, självledarskap, stresshantering samt förhållningssätt och bemötande. I föreläsningarna lägger Eva stor vikt vid den egna individens ansvar för att förhålla sig till situationer som uppstår i arbets- såväl privatlivet. Det handlar om vårt beteende och förhållningssätt och hur vi väljer att tackla de utmaningar vi står inför.

Som föreläsare har Eva en unik förmåga att på ett enkelt sätt sätta fingret på det vardagliga och inspirera till handling. I hennes föreläsningar blandas fakta med metoder och enkla konkreta verktyg utifrån verkligheten, vilket skapar både igenkänning och vilja till förändring i vardagen och på jobbet.

Några av de ämnesområden Eva Svärd arbetar med är:

  1. Vem leder ditt liv? Självledarskap för stresshantering
  2. Frisk företag – Sjukt lönsamt
  3. Stresshantering i en föränderlig värld
  4. Äger du din mobil eller äger mobilen dig?
  5. Med mitt mod – en naken och ärlig bild av diagnosen utmattningssyndrom
  6. Tillåtande struktur för den livsviktiga återhämtningen
  7. Amazing leader – lyckas med ledarskapet
  8. Amazing me – självledarskap
  9. Förhållningssätt och bemötande
  10. Låt organisationen växa genom att öka det egna ansvaret
Logotype evasvärd Eva Svärd föreläsare Örebro föreläsning stresshantering i Örebro

Kundomdömen

Mina tjänster

Föreläsningar / Workshops

Hur håller vi oss friska när arbetslivet är krävande, stressen pockar på och vi strävar efter perfektion?

Föreläsningarna ger både inspiration, kunskaper och konkreta tips som gör skillnad. De syftar till att skapa förståelse för hur vi kan få medarbetare som bättre klarar av förändringar och möta de krav som finns i dagens samhälle och arbetsliv kopplat till alla stressfaktorer vi utsätts för.

Online workshops / Webinarier / Kurser

Entreprenörer är en grupp som exponeras för extrem hög grad av stress, ofta under lång tid (ovisshet, arbete dygnet runt, ansvar osv).

För dig som entreprenör erbjuder jag dig allt från föreläsningar, workshop till Master mind-grupper med fokus på hållbarhet, hållbar entreprenör ger hållbart företag. Det är nämligen när du är hållbar som du har möjlighet att prestera.

Alla mina onlineutbildningar innehåller verktyg som du kan plocka med dig in i din egen vardag och in i ditt företagande. Allt för att få ett starkare företag.

Öppna kurser / Föreläsningar

Runt om i landet håller jag öppna föreläsningar, öppna för allmänheten. Kika gärna in för att se om jag kommer till en plats nära dig. Du är varmt välkommen!

Kanske är du intresserad av att anordna en öppen föreläsning med mig som föreläsare, välkommen att höra av dig.