EVA SVÄRD

Föreläsare i Linköping

Föreläsningar i Linköping av Eva Svärd

Vem leder ditt liv? Självledarskap för stresshantering

Vem leder ditt liv? Om du letar efter en föreläsare i Linköping berättar Eva genuint om sina egna erfarenheter och ger verktyg du kan använda för att bygga dig ett personligt ledarskap, bli din egen ledare både på jobbet och privat! I föreläsningen får du metoder och verktyg till stresshantering via självledarskap. Att leda sig själv till beteendeförändring ger kontroll, ökad produktivitet samt minskad stress. Innan du reser dig upp och lämnar din plats kommer du garanterat ha fått med dig nya insikter för att förändra ditt beteende direkt.

Friskt företag – Sjukt lönsamt

Öka arbetsglädjen genom minskad stress, i föreläsningen får du som ledare och/eller medarbetare i Linköping exempel, metoder och verktyg för att både prestera och må bra.

Syftet är att titta på hur vi skapar den friska arbetsplatsen där vi ökar förståelsen för stressrelaterade sjukdomar, att kunna vara hållbara och ändå prestera, hur vi kan jobba vidare med detta på individnivå och ur ett ledarskapsperspektiv.

Kundomdömen

Om föreläsaren Eva Svärd

Författare, föreläsare och ledarskapssutvecklare

Eva har en bakgrund bland annat som rådgivare på Specialpedagogiska skolmyndigheten, handledare och coach. Hon har utbildningar inom pedagogik, – och som hon själv säger: Jag nöjde mig inte med en pedagogisk utbildning, utan har överdrivet tre stycken. – handledarutbildning samt stresshantering med KBT-inriktning.

Eva som är en föreläsare i Linköping och mött tiotusentals åhörare och är ofta bokad inom ämnen som berör ledarskap, självledarskap, stresshantering samt förhållningssätt och bemötande. I föreläsningarna lägger Eva stor vikt vid den egna individens ansvar för att förhålla sig till situationer som uppstår i arbets- såväl privatlivet. Det handlar om vårt beteende och förhållningssätt och hur vi väljer att tackla de utmaningar vi står inför.

Som föreläsare i Linköping har Eva en unik förmåga att på ett enkelt sätt sätta fingret på det vardagliga och inspirera till handling. I hennes föreläsningar blandas fakta med metoder och enkla konkreta verktyg utifrån verkligheten, vilket skapar både igenkänning och vilja till förändring i vardagen och på jobbet.

Några av de ämnesområden Eva Svärd arbetar med är:

  1. Vem leder ditt liv? Självledarskap för stresshantering
  2. Frisk företag – Sjukt lönsamt
  3. Stresshantering i en föränderlig värld
  4. Äger du din mobil eller äger mobilen dig?
  5. Med mitt mod – en naken och ärlig bild av diagnosen utmattningssyndrom
  6. Tillåtande struktur för den livsviktiga återhämtningen
  7. Amazing leader – lyckas med ledarskapet
  8. Amazing me – självledarskap
  9. Förhållningssätt och bemötande
  10. Låt organisationen växa genom att öka det egna ansvaret
Logotype evasvärd Eva Svärd föreläsare Örebro föreläsning stresshantering i Örebro