Föreläsningar – workshops

Med över 20 års erfarenhet är Eva Svärd en omtyckt och väl anlitad föreläsare.

Unikt och skräddarsytt

Varje föreläsning och utbildning är unik och skräddarsys för att passa just dig och din organisation och ert syfte och mål. Eva föreläser för ledningsgrupper, medarbetare, stora som mindre bolag eller hela koncernen. Hon bjuder på sig själv med värme och lämnar ingen oberörd då hon inspirerar med många bra verktyg till hur vi alla själva kan ta ansvar för vårt eget välbefinnande.

Föreläsningarna syftar till att skapa förståelse för hur vi kan få medarbetare som mår bättre, klarar av förändringar och hanterar stress.

De som ser Eva tala lämnar med energi och en känsla av nya insikter och nycklar till förändring.

Online eller Offline

Alla föreläsningar, workshops och kurser kan självklart genomföras online. Vi möts oavsett var ni befinner er, hur få eller hur många ni är detta är både enkelt och roligt att genomföra! Online föreläsningen, workshopen eller kursen kan kombineras med frågor och svar, chatt och även omröstning och mycket mer. Så vi möts där du är, oavsett om det är offline, eller i din dator eller telefon!

”Jag har på distans mött bland annat Västsverige, Headligt och ett antal kommuner som alla har känt behovet av att ge medarbetare verktyg att hantera situationen vi alla befinner oss i.”

Då är en av rubrikerna Stresshantering i en föränderlig värld, övriga rubriker är;

 

  • Stresshantering i en föränderlig värld
  • Amazing leader – lyckas med ledarskapet
  • Amazing me – Självledarskap
  • Friskt företag – sjukt lönsamt
  • Med mitt mod – en naken och ärlig bild av diagnosen utmattningssyndrom
  • Äger du din mobil eller äger mobilen dig?
  • Förhållningssätt och bemötande