Vilken dag på året är din bästa dag?

Just idag är en av årets bästa dagar!

Det är samma varje år, dagarna mellan jul och nyår, jag bara älskar lugnet vi har i vår familj de här dagarna.

Vi har inga måsten, ja i år är ju inte Thomas hemma utan han rustar dottern och sambons hus, men jag har inga måsten. Tar dagarna som de kommer. Går upp när jag känner för det, efter kaffe i sängen, strosar i pyjamas hela dagen, tar en promenad, smiter in på en restaurang för att ta ett glas champagne eller netflixknarkar serier.

Jag som kommer från landet och en liten ort med 3000 invånare är dessutom van att det är okej att bara knacka på dörren hos en vän för att kolla om de bjuder på en kaffe. Det är inte lika välkommet i en stad men jag är så glad att jag har vänner här i Örebro som välkommnar mig när jag knackar på och ber om en spontanfika.

Så med det sagt, god fortsättning och ett riktigt gott nytt år!

Vilken dag på året är din bästa dag?