MED MITT MOD

GENOM UTMATTNINGSSYNDROM
Beställ boken här!

⭐️ Att få utmattningssyndrom

⭐️ Om stress, ångest och depression

⭐️ Att ta sig igenom en utmattning 

⭐️ Att stå bredvid som anhörig

Tack för denna fina bok! Jag har läst många böcker om utbrändhet men aldrig funnit någon så givande som just din. Du beskriver så enormt träffande precis hur jag känner mig, både fysiskt och psykiskt.

Eva Valltjärn

 

Eva Svärd
För vem är boken skriven?

Stressen, ångesten och skammen!

 

Har du eller någon du känner
drabbats av utmattningssyndrom? 

När jag fick utmattningssyndrom skämdes jag så mycket att inte ens mina föräldrar och syskon inte visste något förens efter fyra månader. Jag stängde in mig och till sist blev jag folkskygg. Jag som hade stått på scen inför 1 000 personer i salen förmådde mig nu inte att möta en människa.

Jag bestämde mig för att inte komma tillbaka – jag skulle ta mig igenom utmattningen och komma ut frisk på andra sida.

I boken berättar jag hur du kan hjälpa dig själv eller en anhörig att göra detsamma. Små, små steg framåt är också framåt.

 

Åh, jag grät och skrattade mycketöver vad du upplevde genom ditt mod.
Jag känner mig igen så många mönster.

Jenny Hägglund

Om boken - baksidestext

Eva Svärd värld rasade samman när hon blev sjuk i utmattningssyndrom och med självförakt höll hon på
att förinta sig själv.

Med mitt mod är en naken och gripande skildring om hur umtattningssyndrom, ångest och depression förändrar ens sätt att fungera. Genom att ärligt och modigt berätta om sina egna erfarenheter och hur hon lärde känna sig själv, men framför allt att vara snäll mot sig själv ger hon inspiration och hopp.

Med mitt mod kan även ge stöd till dig som känner dig stressad och kanske är orolig för att hamna i ett utmattningstillstånd. Boken kan också vara till hjäp för dig som finns där bredvid som partner, vän eller arbetsgivare.

 

Jag blir hoppfull när jag tar del av Eva Svärds skildring av vägen från ett svårare utmattningstillstånd mot tillfrisknande. Den här är en bok som berör och som ger inblick i, och ökad förståelse för, varför den stressrelaterade ohälsan ökar i samhället. Med hjälp av Evas texter och den process hom skildrar ges ett ansikte till alla de människor som döljer sig bakom sjukskrivningsstatistikens siffror. Det mod som Eva visa i sitt sökande efter en väg mot ett mer hållbart levene inspirerar!
Olle Kalat, leg psykolog

Eva Svärd

Boken Med mitt mod – genom utmattningssyndrom finns att beställa här

Åh, jag grät och skrattade mycketöver vad du upplevde genom ditt mod.
Jag känner mig igen så många mönster.

Jenny Hägglund