Online kurser – workshops – webinar

Föreläsningar online är en självklarhet och har alltid varit så, dock mer aktuellt nu än någonsin. Jag erbjuder alla mina föreläsningar och kurser online, skräddarsydda till företag, läs mer här.

Nedan finner du aktuella kurser, program och webinar som är öppna för allmänheten men även specialdesignade för dig som företagsledare/chef och entreprenör.

AMAZING LEADER™ – Ledarskap

Ta kontroll och må bra i ditt ledarskap

AMAZING LEADER™ är utbildningen för dig som vill leda genuint med dina egna styrkor och resurser. Programmet ger dig möjligheter att utveckla delar du ännu inte upptäckt så att du kan använda hela din personlighet för att skapa goda relationer.

Det är dina styrkor som tar dig mot dina mål och det börjar med ditt personliga ledarskap – självledarskap.

AMAZING ME™ – Självledarskap

Känner du att du går på autopilot? Att du blir så uppslukad av dagens tempo att du tappar din egen riktning. 

Programmet ger dig möjlighet att upptäcka och bli trygg i dina personliga värderingar. Förstå och hanterar din stress och förbättra din stresstolerans.

AMAZING ME™ är ett medlemsprogram med månadens tema samt livewebinar samt sex moduler som du studerar i egen takt.

STRESSHANTERINGSPROGRAM

Godkänd för friskvårdsbidrag

Undvik att bli sjuk i stress! Om du önskar effektiva verktyg och metoder för att hantera såväl vardag som arbete är det här kursen för dig! Den här kursen ger dig praktiska verktyg för att du ska kunna hantera stressen och motverka utmattningssyndrom. Med hjälp av rätt verktyg kan du lära dig att hantera stressen, motverka stressrelaterad ohälsa och förebygga stressrelaterade sjukskrivningar.