Online kurser – workshops – webinar

Föreläsningar online är en självklarhet och har alltid varit så, dock mer aktuellt nu än någonsin. Jag erbjuder alla mina föreläsningar och kurser online, skräddarsydda till företag, läs mer här.

Nedan finner du aktuella kurser, program och webinar som är öppna för allmänheten men även specialdesignade för dig som företagsledare/chef och entreprenör.

AMAZING LEADER© – Ledarskap

Ta kontroll och må bra i ditt ledarskap

AMAZING LEADER är utbildningen för dig som vill leda genuint inifrån dig som individ med dina egna styrkor och resurser. Programmet ger dig möjligheter att utveckla delar du ännu inte upptäckt så att du kan använda hela din personlighet för att skapa goda relationer .

Det är dina styrkor som tar dig mot dina mål och det börjar med ditt personliga ledarskap. Vilket innebär att du behöver du börja med ditt självledarskap

AMAZING ME© – Självledarskap

Känner du att du ibland går på autopilot? Att du blir så uppslukad av dagens tempo att du tappar din egen riktning. Då är du i gott sällskap. De flesta av oss är nog där ibland, att vi brister i vårt självledarskap!

Programmet ger dig möjlighet att upptäcka och bli trygg i dina personliga värderingar. Förstå och hanterar din stress och förbättra din stresstolerans.
Programmet är uppdelad i sex moduler som du studerar i egen takt och har tillgång till det under ett helt år!

STRESSHANTERINGSPROGRAM

Godkänd för friskvårdsbidrag

Undvik att bli sjuk i stress! Om du önskar effektiva verktyg och metoder för att hantera såväl vardag som arbete är det här kursen för dig! Den här kursen ger dig praktiska verktyg för att du ska kunna hantera stressen och motverka utmattningssyndrom. Med hjälp av rätt verktyg kan du lära dig att hantera stressen, motverka stressrelaterad ohälsa och förebygga stressrelaterade sjukskrivningar.