Mjukstarta efter semestern

Är det stressigt att komma tillbaka efter semestern?

Är du liksom många andra tillbaka från semestern den här veckan med många härliga nya minnen i minnesbanken. 

Kanske känner du också en oro och stress över att hösten kommer kräva mycket från dig. Kanske till och med alldeles för mycket. 

Först vill jag ge dig tre råd… och längre ner hittar du även ett EXKLUSIVT ERBJUDANDE!

        _____________________________________________________

 

Tre råd när du kommer tillbaka efter semestern

 

1. Öppna inte mejlen direkt

Om du lider av tillbaka-från-semestern-ångest – låt då bli att öppna mejlkorgen och översköljas av hundratals olästa mejl. Börja dagen med att prata med kollegor, byt sommarminnen  med varandra. Med andra ord, mjukstarta lite.

2. Håll kalendern tom

De första dagarna efter semestern har du med största säkerhet tillräckligt att göra med uppdatera dig över läget, flera arbetsuppgifter som ber om din uppmärksamhet och mejl som ska läsas och besvaras. Försök därför att hålla din kalender tom från möten och om du behöver möten, låt bli att boka in dem direkt på morgonen, bevara morgonlugnet ett tag till.

3. Ta pauser

Många känner ofta att de behöver kavla upp ärmarna och arbeta stenhårt från första jobbdagen. Om du utsätter dig för en rivstart är semesterns återhämtning nära på bortkastad. Se till att ta pauser! Ta en kopp kaffe utomhus, gå ett varv runt kvarteret eller tomglout genom fönstret, för att fylla på energinivåerna under dagen. På så sätt kör du inte slut på dig själv innan eftermiddagsfikat första jobbdagen. Och du skapar bra rutiner för hösten. 

   _______________________________________________________

För många innebär det ett visst motstånd att komma tillbaka efter en skön och återhämtande sommar. Men om du upplever ett större motstånd och känner att du inte vill tillbaka till situationen du hade innan semestern, då är det kanske dags för en förändring.

Om du känner ett starkt motstånd eller en oro inför hösten och att komma tillbaka till jobbet.
 Då erbjuder jag dig att vara med på en fysisk workshop i Stockholm 18 augusti till ett fantastiskt pris… jag ger hela 87 procents rabatt till alla som prenumererar på mitt nyhetsbrev!

Ett erbjudande som troligtvis inte kommer tillbaka! 

 

UPPGRADERA arbetsglädjen – för dig som kvinnlig ledare!
Läs mer och boka din plats till WORKSHOP här!